neljapäev, 3. veebruar 2011

Toobal: Juske muudab meelt nagu kameeleon värvi

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles, et Tallinna Linnavolikogu aseesimees sotsiaaldemokraat Jaak Juske sarnaneb oma mõtteavaldustes kameeleoniga, kes vastavalt vajadusele värvi muudab.

"Võib olla on Juskel okas hinges, et sotsid enam Tallinna valitsemises kaasa ei löö, kuid sellisel juhul peaks ta neid asju oma erakonna sees lahendama, mitte Keskerakonna peale näpuga näitama," selgitas Toobal, "Keskerakonna häältega volikogu aseesimeheks saanud Juske näitas end Tallinna koalitsioonis väga heast küljest, kurb, et nüüd peab ta ainsaks tähelepanu võitmise võimaluseks Keskerakonnale vastandumist."

"Täna kritiseerib Juske Postimehes teravalt Tallinna linnaeelarvet, kuigi veel mõni aeg tagasi on sotsid seda ise kaitsnud," lisas Toobal.

"Selline käitumine ei näita muud kui seda, et Juske on poliitik, kes räägib sellist juttu nagu talle endale hetkel kasulikum tundub, soovitan tal valida seisukoht ja selle juurde ka jääda“ muidu võib valijatele tunduda, et Juskel oma arvamus täiesti puudub," lõpetas Toobal.

4 kommentaari:

  1. Toobal räägib õiget juttu! Need sotsid on läbi aegade olnud ühed lükat ja tõmmata. Ja see Juske on lihtsalt tola.

    VastaKustuta
  2. WHATS new? Need on ju Sotsid!

    VastaKustuta
  3. Priit on täitsa õigele asjale viidanud. Siis, kui oli kasulik, oli Juske Savisaare kutsu ja nüüd, kui enam kasulik ei saa olla, lööb hambad kintsu. Lahja, tõsiselt äpardunud tegelane on see Sots.

    VastaKustuta
  4. Siin pole muud, kui nõustuda herr Toobaliga

    VastaKustuta